Secondary Adv

Platforme e re per punesimin e studenteve: Aplikimet online deri me 10 shkurt

Share on Google+

Është prezantuar ditën e sotme platforma përmes së cilës do të punësohen studentët e ekselencës. 

 

Gjatë prezantimit të platformës, drejtuesja e Departamentit të Administratës Publike Albana Koçiu tha se kjo është një mundësi e mirë për studentët. Koçiu ftoi studentët që kanë mesatare 9-10 dhe çdo student të diplomuar vitet e fundit që të aplikojnë, pavarësisht mungesës së eksperiencës së punës.  

https://punetembare.gov.al/    

 


Më të lexuarat