Secondary Adv

Hyn ne fuqi ligji i ri: Kontratat koncesionare te rrugeve do kalojne per miratim ne Kuvend

Share on Google+

Kontratat koncesionare për ndërtimin e mirëmbajtjen e rrugëve nacionale do të hyjnë në fuqi vetëm pas miratimit me ligj nga Kuvendi i Shqipërisë.

 

Kontratat koncesionare për ndërtimin e mirëmbajtjen e rrugëve nacionale do të hyjnë në fuqi vetëm pas miratimin me ligj nga Kuvendi i Shqipërisë. Në këtë mënyrë, në procesin e koncesioneve roli i Kuvendit fuqizohet. Vendimi i qeverisë që ka marrë fuqi ligjore pas publikimit në Fletoren Zyrtare amendon vendimin e vitit 2014 “Për miratimin e rregullave për vlerësimin dhe dhënien me koncesion/partneritet publik privat të punëve publike dhe shërbimeve për ndërtimin, operimin, mirëmbajtjen dhe rehabilitimin e rrugëve nacionale”./SCAN


Më të lexuarat