Secondary Adv

Vijon puna per nenstacionin e ri ne Fushe-Kruje: 40 mije banore perfitojne nga investimi

Share on Google+

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ka ndjekur nga afër investimin e OSHEE në nënstacionin e ri të Fushë-Krujës.

 

Sipas njoftimit të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë nga ky investim i Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike do të përfitojnë 40 mijë banorë. Investimi në fjalë do të realizojë ngritjen e nënstacionit mobil, ndërtimin e 5 fiderave 20 kV, ndërtimin e 120 kabinave, vendosjen e 2500 shtyllave dhe shtrimin e 130 km rrjet kabllor abc. Sipas njoftimit, investimi gjithashtu do të përmirësojë ndjeshëm cilësinë e furnizimit me energji elektrike./SCAN


Më të lexuarat