Secondary Adv

Punimet ne rrjet, Ja zonat ku do te nderpritet energjia ne 5 dhe 6 gusht

Share on Google+

Për shkak për të punimeve për rikonstruksionin e kabinave disa zona në kryeqytet do të mbeten pa energji elektrike. Mësohet se do të stakohet energjia elektrike në datat 5-6 gusht, në këto zona që vijojnë si më poshtë:

5 gusht
09:00-15:00
Rruga “Mahmut Xhelili” pranë Hipotekës, rruga “Ali Demi”, zona midis rrugës “Fortuzi” dhe rrugës “Mine Peza”, rruga “Mine Peza”, rruga e Durrësit pranë ish- Kafe “Flora”

6 gusht
09:00-15:00
Zona midis rrugës “Fortuzi” dhe rrugës “Mine Peza”


Më të lexuarat