Secondary Adv

Panairi i 5 Nderkombetar NDERTIME- Panairi i 2 Nderkombetar KLIMATHERMIKA 15-17 PRILL 2016

Share on Google+


Viti i 5stë në rradhë, panairi tashmë i njohur!
Në ambjentet më të njohura ekspozuese të Tiranës!
Në periudhën kohore më të përshtatshme!!

Për vitin e 5stë ju ftojmë në panarin tashmë të njohur NDËRTIME KLIMATHERMIKA në qendrën më të njohur dhe kryesore ekspozuese të qytetit të Tiranës nga 15-17 Prill 2016, në periudhën kohore më të përshtatshme për fushën e ndërtimit dhe të klimatizimit!

Në panair edhe në këtë organizim, do të prezantohen nga njëra anë gjithë bota e ndërtimit me termoizolime, materiale ndërtimi, bojra, por edhe korniza portash e dritaresh, ashensora etj, si edhe gjithë gama e klimatizimit për ftohje dhe ngrohje, ngrohje ekonomike, sisteme ajrimi dhe panele diellore etc.

Është realisht panairi i vetëm dhe më i plotë, në periudhën më të mirë kohore, me ekspozues dhe vizitorë nga të paktën 7 vende, duke përshpejtuar në këtë mënyrë, qëllimin e tij, që të përbëjë epiqendrën e Ballkanit Prëndimor në të dyja fushat.

Shitjet e shumta dhe marrëveshjet tregtare që realizohen për çdo vit konfirmojnë se panairi NDËRTIME KLIMATHERMIKA përbën çdo vit ngjarjen e madhe ekspozuese dhe tregtare në qytetin e Tiranës.

Ju ftojmë të gjithëve të mirrni pjesë!
Të mos mungojë asnjë!.


Website: www.panairindertime.al , www.klimathermika.al T.: 0698718426, 0696219850


Më të lexuarat