Secondary Adv

Panairi i Ndertimit EXPO VLORA, 2013

Dt: 25-26-27 Tetor 2013 ,Pallati i Sportit “Flamurtari”

 

panairi i ndertimit 2 100x100 Panairi i Ndertimit EXPO VLORAPanairi i Ndërtimit “Expo -Vlora Ndërtimi 2013”zhvillohet për herë të parë në qytetin e Vlorës.Panairi i Ndertimit
Më parë ky sektor i industrise ishte pjesë  por me ndërgjegjsimin e kompanive për rëndësinë e panaireve si pjesë e marketingut,promocionit mix,dhe si pasojë  e shtimit të bizneseve të kësaj industrie e rëndësisë së tyre në ekonomine e vëndit ,u shtuan kërkesat për pjesmarrje.Panairi i Ndertimit
 Paniri i ndërtimit u hap dje dhe do të vazhdojë dhë përgjatë këtyre 2 ditëve,pjesë e tij  janë 28 firma ndërtimi si nga vlora ashtu edhe panairi i ndertimit 200x128 Panairi i Ndertimit EXPO VLORAnga qytete të ndyshme të vendit.Përgjat vitit 2014 klima e biznesit mendohet të dalë nga stanjacioni në të cilin vegjeton prej dy vitesh,duke i dhënë hov sektorit të turizmit dhe ndërtimit në qytet,si dy nga sektorët kyc për ekonomin e qytetit.

 

Për 10 vjet me radhë dhoma e tregtisë vlorë ka zhvilluar panairin ekspo vlora,ndërsa sivjet është menduar që prioritet ti jepet ndërtimit,duke dhënë mesazhin e qartë që tashmë të rilindë industria e ndërtimit në qytet.  Në fjalën e tij kryetari i Dhomës së Tregtisë, Arben Breshani shprehu rëndësinë e këtij panairi për qytetin e Vlorës. Ai përmendi edhe risqet që i solli kriza ekonomike bizneseve dhe sektorit të ndërtimit.E pranishme ishte edhe deputetja e Vlorës, Valentina Leskaj, e cila  vlerësoi rëndësinë e aktiviteteve të tilla të cilat krijojnë mundësi reale për bizneset.


Me te lexuarat ne Panaire