Secondary Adv

Pasqyrat VANITA, teknologji, komoditet dhe elegance ne nje paqyre te vetme!

Shikoni veten tuaj në pasqyrë dhe dëgjoni muzikë në web ose radioBlue-Vibe ose “web radio“ është një sistem i ri për transmetimin e muzikës me Bluetooth nga tableti apo smartphon-i.  Paqyra ka një mikrofon që transmeton zerin.TOP STANDART sjell ne tregun Shqiptar pasqyrat VANITA, teknologji, komoditet dhe elegance ne nje paqyre te vetme.


Performancë e lartë me konsum të ulët energjie
Ne kemi aplikuar teknologjinë më të fundit të ndriçimit dhe kemi përdorur gjeneratën më të re të ndriçuesve LED, te cilët ofrojnë performancën më të mirë me konsumin më të ulët të enrgjisë. Të gjitha pasqyrat Vanita & Casa janë me ndriçues LED, duke përfshirë sensorët e ndriçimit.


Levizje e lehtë
Falë sensorëve infrared, të ndezësh dhe të fikësh ndriçuesit në pasqyrë është fare e thjeshtë, intensiteti i ndriçcimit në pasqyrë është i ndryshueshëm dhe takimi/stakimi bëhet duke afruar dorën pranë sensorëve infrared.


Për një “make up” perfekt
Zmadhuesi i ndricimit A 3X në paqyre ju mundëson të bëni nje “make up” perfekt. Ky opsion i mrekullueshëm i pasqyrës është i mundur në modelet e quajtura Lybra dhe Mira. Te dyja këto modele ju lejojnë ju të programoni edhe ndriçimin me ndriçues të ngrohtë 3000K ose ndriçues të ftohtë 6000K.


Jo më reflektime avulli
Elementi ngrohës i instaluar në pjesën e pasme të pasqyrës parandalon që të krijohet avull nga nxehtësia, gjë që ndodh në çdo tualet. Opsioni i delagështuesit ofron zgjidhjen më të mirë për të larguar përfundimisht avullin dhe reflektimet e errta nga pasqyra. Në menyrë që të kursehet energji mund të stakohet funksioni i delagështuesit thjesht duke klikuar butonin.


E lehtë për tu instaluar
Instalim i lehtë dhe i shpejtë duke përdorur sistemin “Fiksuesi ne mure X”  i cili lejon që pasqyra të lëvizet vertikalisht dhe horizontalisht.


Pasqyra shumë ngjyrëshe
Jo vetëm nje imazh i bukur, por edhe mundësi për te zgjedhur ngjyrën tuaj të preferuar në kornizën e pasqyrës në mënyrë që të nisni ditën tuaj sa më bukur.

Per me teper informacion rreth Top Standart klikoni ketu


Me te lexuarat ne Arredim & How-To