Secondary Adv

EXPOKOS 2014, Edicioni i 13-te, Kosove, 2014

EXPOKOS 2014

 

 
Përshkrimi:
Data:
Vendi:
Panairi organizohet:
Hapë
sire Ekspozuese:

Panairi i Ndërtimit, Energjisë, Minierave,
Teknologjisë, Mobilerisë dhe Paluajtshmërive
14 – 17 maj 2014
Prishtinë, (Pallati i Rinisë)

Një herë në vit
20,000m²

 

Organizator: Congress & Event OrganizationTel: +381 38 220 003
Fax: +381 38 225 092
e-mail: info@ceokos.com
web:    www.ceokos.com
Addresa: Rr. Rrustem Statovci nr. 14, Prishtinë, Kosovë.

Programi Ekspozues:

 
expokos 2014 1 EXPOKOS 2014   Edicioni i 13 të, Kosove

Ndërtimtari:Materiale ndërtimore, sisteme dhe pajisje ndërtimi, lëndë e parë ndërtimi, izolime, ngrohje, instalime elektrike, sanitari, qeramikë, dyer dhe dritare, produkte kimike Industriale, përpunim i metaleve, dekorim, ndërtim i rrugëve, fasada dhe ndërtime prej qelqi, konstruksione të kulmeve, ndriçime të rrugëve dhe parqeve, ashensorë, gurë natyral, riciklime, parket, sisteme banimi nga druri, kamp-shtëpiza nga druri, dekorime të drurit,etj.

 expokos 2014 2 EXPOKOS 2014   Edicioni i 13 të, Kosove

Energjetikë & Miniera: Industria e energjisë elektrike, energji alternative si: era, uji, dielli, gasi, thëngjilli dhe derivatet, Stacione dhe baza të derivateve. instalime elektrike, ministri dhe Institucione hulumtuese-zhvillimore në energjetikë, miniera dhe minerale, shkritore, makineri për theërmim, makineri për hapjen e koridoreve, makineri për shpuarje, aparate për matjen e matanit, makineri për tramsportim të mineraleve, vegla pune dhe pajisje sigurie për miniera, etj.

 

 expokos 2014 3 EXPOKOS 2014   Edicioni i 13 të, Kosove

Teknikë: teknikë, pavijoni i kontrollit të kualitetit, instrumente dhe makineri matëse, aparaturë analitike, pajisje hidraulike, automatikë dhe robotikë, makineri dhe pajisje industriale, metalurgji, fonderi, pajisje të metaleve dhe jometaleve, industria plastike dhe kimike, prodhues – manifakturant, ndërtues, pajisje elektrike dhe elektronike, telekomunikacion, transport dhe pajisje transportuese, makineri për përpunimin e dhe prodhimin e mobiljeve, teknikë shtëpiake, etj.

 

expokos 2014 4 EXPOKOS 2014   Edicioni i 13 të, Kosove

Paluajtshmëri: Arkitektë, banka, kompani të paluejtshmërive, analistë të paluejtshmërive, inxhinierë të ndërtimtarisë, kompani mjedisore, investiture, analistë investimesh dhe planifikimesh, arkitektë dhe dizajnerë për enterier dhe pamje të jashtme, planifikuer urban, kompani sigurimesh, etj.

 

Numri i pritshëm i ekspozuesve: Më shumë se 350 kompani nga më shumë se 20 shtete pjesëmarrëse.
Pavijonet nacionale nga: Shqipëria, Sllovenia, Kroacia, Maqedonia, Republika Çeke, Hungaria, Turqia, Greqia, etj.
Statistikat nga edicionet e kaluara                                                    2011      2012       2013 Numri i ekspozuesve:                    364        390         338
Ekspozuesit vendorë                     40%      34%        35%
Ekspozuesit ndërkombëtarë:         60%       66%       65%Vizitorët Expokos 2013 – 21,251Expokos 2013 Video
Expokos 2013 Rezyme
Deklaratat
   
Institucionet dhe Organizatat mbështetëse Qeveria e Republikës së Kosovës,
Ministra e Tregtisë dhe Industrisë,
Ministria e Infrastrukturës,
Oda Ekonomike e Diasporës Shqiptare,
APIK – Agjencia për Promovimin e Investimeve në Kosovë.
Aktivitetet paralele gjatë panairit:

Konferencë për shtyp,
Konferencë investimesh,
Prezantime,
Takime B2B,
Ndarja e çertifikatave për ekspozues
Darka për ekspozuesit e Expokos

Planimetria e panairit:

Hapësirat ekspozuese të panairit Expokos

Agjenda e panairit

                 Data               Koha
Vendosja e ekspozuesve 12, 13 maj 2014
14 maj 2014

08:00 – 20:00
08:00 – 12:00

 

Hapja zyrtare

14 maj2014 10:00
Koha e ekspozitës 14 maj2014
15 maj 2014
16 maj 2014
17 maj 2014

12:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 19:00
10:00 – 16:00

 

Tërheqja e kompanive 17 maj 2014
18 maj 2014

pas orës 16:00
08:00 – 20:00

 

Paisje shtesë për stenda:

Shkarko formën e pajisjeve shtesë për stenda

 

Mundësitë e reklamimit:

Shkarko formën për mundësitë e reklamimit

 

Çështjet doganore për mallrat ekspozuese:

Shkarko formën për çështje doganore

 

Arritja në Prishtinë: 

 Me veturë: Fluturimi për në Prishtinë:
 www.airportpristina.com

Arritja në Panair:

Pasi të arrini në panair ju lutemi që të vizitoni stendën
informative në hapësirat e panairit që t’i merrni ID kartelat si ekspozues, ku stafi jonë do të ju shoqëroj deri te stenda juaj.
Për më shumë informata ju lutemi që të kontaktoni në zyrë
ose personat përgjegjës: z. Ideal Rexha  

Mob: +377 44 785 508
e-mail: ideal@ceokos.com , ose z. ILIR Cakolli   
Mob: +377 44 537 002
e-mail: ilir@ceokos.com

 

Akomodimi:

Shkarko listën e hoteleves in Prishtina

 

Hostese gjatë panairit:

Ju lutemi që të kontaktoni partnerët tanë, organizatën OEDSH.
Email: info@oedsh.org

 

 
Informata mbi Prishtinën:

http://www.inyourpocket.com/kosovo/pristina
http://www.kosovoguide.com 

http://www.kahmeshku.com/
http://www.beinkosovo.com

 

Portali i ndertimit


Me te lexuarat ne Panaire