Secondary Adv

Pllakat prej cimentoje Vintage, zgjedhja e duhur per transformin e ambjenteve tona

Stili arkitektonik VINTAGE ka influencë  të madhe dhe po gjen përdorim masiv në Europë. Pllakat prej çimento të stilit Vintage janë zgjedhja më e  lehtë dhe perfekte për të transformar ambjetet tona.

                

Pllakat prej çimento Vintage, të prodhuara një nga një me dorë dhe shërbejnë për veshjen e dyshemesë, mureve dhe siperfaqeve të tjera që deshironi të zbukuroni. Për herë të parë u krijuan në Francë në  shekullin e 19-të, për shkak të zhvillimit që kishte teknologjia dhe produktet e çimentos për kohën. Përdorimi i shpeshtë që kishin pllakat prej çimentoje në shekullin e kaluar,  por dhe promovimi i pllakave të qeramikës shkaktuan reduktimin e shitjeve të tyre.

Megjithatë, estetika unike, cilësia origjinale dhe mundësitë dekorative (përzgjedhja e ngjyres sipas projektit) u kthyen përsëri në një trend për dekorimin dhe dizajnin e brendshëm. Tashmë pllakat prej çimentoje gjejnë përdorim shumë të gjerë si për ambjentet e biznesit dhe ato shtëpiake, duke ofruar motive unike dhe ndjesinë e materialit të prodhuar me dorë në mënyrë artistike. Karakteristikë, qe e veçon dhe e bën të perdoret per vepra arti.

Sigurisht që këto pllaka mund të vendosen në ambjente kuzhine, banjo, spa dhe sauna. Madje përdorimi në këto lloj ambjentesh i jep hapësirës së dekoruar një ndjesi të jashtëzakonshme. Këto lloj pllaka unike dhe me ngjyra të shumëllojshme mundeni ti gjeni tashmë eksluzivisht edhe në Tiranë tek Kompania RCON-AL,  e cilla sjell gjithmonë materiale cilësore dhe zgjedhje alternative.

Per me teper informacion rreth RCON-AL klikoni ketu


Me te lexuarat ne Arredim & How-To