Secondary Adv

Argetohuni duke bere barbekju nga RCON-AL

Tani ne Vere, ose kohet e mira te Dimrit, kur moti na lejon te qendrojme dhe te argetohemi jashte, nje nga aktivitetet qe zgjedhin shume prej nesh eshte pjekja e ushqimit nepermjet “zgares”.

 

Zgara ose “BBQ” sic thuhet gjere eshte nje zgjedhje argetuese por dhe nje procedure e cila I jep ushqimit aromën te vecante të barbekjuse dhe është nje zgjedhje perfekte për të pjekur shendetshem, ushqimet tona.


Ne rast se keni nje shtepi me kopsht, me ballkon, ose me tarace atere mundeni te shikonin mundesine qe ju ofron kompani RCON-AL per te pasur edhe ju nje Barbekju prej Betoni te prodhuare me te gjitha standartet dhe parametrat Europiane jo vetem qe te kenaqeni duke pjekur, por dhe duke qene te sigurt per zgjedhjen tuaj.


Barbekjut prej betoni te kompanise RCON-AL jane ideale edhe per Restorante dhe Taverna per shkak te materialeve  profesionale dhe cilesore qe jane perdorur, por gjithashtu dhe per te morfologise se struktures e cila eshte e studiuar per funksionalitet 100%

Barbekju (BBQ) Betoni me dekor guri, tulle ose thjeste te lyera është një pjese shume atraktive për ambjentet tuaj të jashtëm, ato i japin hapesires ose kopshtit tuaj një pamje të vecante dhe te bukur. Montimi ne objekt mundet te behet nga stafi I kompanise RCON-AL brenda 2-3 oreve dhe pa ju shqetesuar ne cdo moment qe ju nevojitet. Struktura eshte e gjitha prej betoni dhe cimento zjarduruese ndersa pjesa e brendshme e griles është e veshur dhe me tulle zjarrduruese të cilat ofrojne një performancë dhe rezistence te larte.


Grila e Barbekjuse eshte me 3 hapesira per pozicione gatimi dhe mundet te vendoset edhe nje elektromotor per te qene me e lehte ne perdorim dhe akoma me funksionale. Falë formës së Barbekjus të ndërtuar mbi zgaren i gjithë tymi qe shkaktohet largohet menjëherë lart. Pjesa e poshtme e barbekjuse ka nje hapësirë për mbajtjen e qymurit, drurit, dhe aksesoreve të ndryshem.


Me te lexuarat ne Arredim & How-To