Secondary Adv

RCON-AL, Ofertat e oxhakeve per muajin Dhjetor 2016

Share on Google+

Kompania RCON-AL duke vleresuar dhe respektuar suportin e klienteve te saj, 
realizon per te gjithe muajin Dhjetor ulje drastike ne disa nga oxhaket e saj.

 

Perfitoni nga oferta e cila eshte e limituar 
dhe zgjat deri me 31/12/2016.

 

Ju faleminderit te gjitheve 
dhe Gezuar Festat.

 

Per informacion na kontaktoni ne keto numra kontakti:

Cel:+355 69 600 900 1

Cel:+355 69 600 900 3

Cel:+355 69 600 900 2


Me te lexuarat ne Arredim & How-To