Secondary Adv

Kombinimet e duhura te ngjyrave per dhomen tuaj te gjumit

Share on Google+

Kur bëhet fjalë për dekorimin e dhomës tuaj të gjumit, përzgjedhja dhe kombinimi i ngjyrave është gjëja e parë që ju do të bëni. Nëse dëshironi një dizajn modern dhe energjik, ose një atmosferë të thjeshtë dhe komode është e rëndësishme të zgjidhni ngjyrat e duhura. 

 

Ndiqni udhëzimet e mëposhtme, pasi ato do ju ndihmojnë të zgjidhni më lehtë dhe me më shumë efikasitet.

 

1. Blu dhe portokalli

 

2. Blu dhe e purpurtë (ngjyrë vjollcë) 

 

3. Ngjyrë koral dhe bezhë

 

4. Krem dhe blu e lehtë

 

5. Krem dhe e kuqe

 

6. Gri dhe blu

 

7. Gri dhe e verdhë

 

8. Ngjyrë jargavani dhe gri 

 

9. Mustardë dhe smerald 

 

10. Gurkali dhe e gjelbër 


Më të lexuarat