Secondary Adv

A eshte kjo e ardhmja e biznesit? Ndertohet roboti qe do u tregoje punonjesve te tij se cfare duhet te bejne

Ray Dalio, themelues i ‘Bridgewater Associates’, është duke udhëhequr një projekt, të quajtur “The Book of the Future”, i cili do të automatizojë menaxhimin e kompanisë.

 

Sipas ‘The Wall Street Journal’, sistemi do të dërgojë ‘udhëzime të stilit GPS’  për punonjësit, duke u treguar se si duhet të kalojnë kohën e tyre deri kur mund të bëjnë telefonata.

Sistemi është në zhvillim e sipër dhe detajet mbeten ende sekret. Por një punonjës në ‘Bridgeëater Associates’ tha për Wall Street Journal se projekti ishte njësoj ‘si të përpiqeshe të krijoje trurin e Ray në një kompjuter.’ Sistemi i automatizuar do të ndërtohet duke përdorur të dhëna nga një sërë testesh të personalitetit që zoti Dalio u jep punonjësve.


Me te lexuarat ne Inovacion