Secondary Adv

Nje zgjidhje interesante per cdo arkitekt

RRJETA METALIKE, Nje zgjidhje interesante per cdo arkitekt.

 

Sisteme te dizenjuara dhe qe pershtaten ne struktura arkitektonike te ndryshme. Produkte ne alumin, baker, bronz, dhe metal. Aplikohet ne: fasada, tavane, si parmak, per te ndare ambjentet. Nepermjet instalimit te rrjetave metalike j’u arrini te krijoni nje projekt unik.

 

Per informacion na kontaktoni ne keto numra kontakti:

Cel:+355 69 600 900 1

Cel:+355 69 600 900 3

Cel:+355 69 600 900 2


Me te lexuarat ne Inovacion