Secondary Adv

JUNO, pasqyra me inteligjente e krijuar ndonjehere

Në ditët e sotme paisjet inteligjente janë bërë pjesë e pandashme e jetës sonë.

 

E tillë është edhe JUNO. Një pasqyrë inteligjente, e cila mund të rregullojë detaje të rëndësishme të tilla si: ndriçimi apo ngjyrat, për tu ndihmuar të arrini qëllimet tuaja të bukurisë.

Nga krijuesit e saj ajo është quajtur ndryshe edhe ‘pasqyra më inteligjente për grim e prodhuar ndonjëherë.’ Pasqyra Juno ka tre parametra të ndryshëm, duke bërë të mundur që ajo të jetë optimale për të dyja kushtet e dritës (diten me rrezet e diellit dhe në mbrëmje).

Pajisja vjen me një aplikacion shoqërues në smartfon, i cili mund të përdoret për të ruajtur parametrat e preferuar. Siç pretendohet nga kompania, aplikacioni përdor sensorët e smartfonit tuaj për të ‘zbuluar ndriçimit në mjedisin rrethues jashtë shtëpisë tuaj.’ Kjo do të thotë se pasqyra mund vetë-përshtatet sipas kushteve të ndriçimit  për të qënë gjithmonë në parametrat optimalë dhe të japë rezultatin më të mirë. Ajo do të kushtojë rreth 79 dollarë.


Me te lexuarat ne Inovacion