Secondary Adv

Tullat e xhamit nga Rcon-AL

“Tullat e xhamit, nje alternative e mire ku duam te kemi nje mur por njekohesisht te lejojme depertimin e drites, zgjidhje për të reduktuar ndikimin në mjedis dhe kombinojnë në të njëjtën kohë, nevojat në projektim dhe funksionalitet të një projekti.

 

Falë transparencës natyrale te xhamit, ju mund të ndriconi cdo hapësirë të brëndshme me rrezet e diellit, duke reduktuar konsumin e energjisë elektrike gjatë ditës. Nëse doni të ndriconi korridore të  jashtme ose  emergjence, pa përdorur kabllo elektrike ne ju ofrojme te përdorni tulla xhami fotovoltaike, të krijuara për të kapur rrezet e diellit gjatë ditës dhe llambat LED që ndricojne natën.

 

Gjithashtu  kompania ju ofron tulla xhami zjarrëduruese, një zgjidhje elegante dhe funksionale për të përmbushur standartet e larta te sigurisë dhe të mbrojtjes por pa cënuar cilësinë estetike të projektit. Me nje shumellojshmeri ngjyrash, motivesh dhe permasash, mund te instalohen ne korridore, banje, ballkone, zyra, ndarjen e ambjenteve si dhe me nje cilesi unike, I jep ambjenteve tuaja vecanti dhe plot drite.


Me te lexuarat ne Inovacion