Secondary Adv

Xham per dizenjimin e kuzhines

Share on Google+

Cel: +355 69 55 17 028

Adresa:  Perballe Qendres Don Bosko, Tirane, Albania

 

Xhami është një material tërheqës dhe funksional, i cili ka një rol të rëndësishëm në dizajnin e brendshëm. Kuzhina është një nga hapësirat, ku këtë material e gjejmë shpesh. Kompania Art Home ofron punime dekorative me porosi te xhamave per kuzhinat e gatimit.

 

Vitet e fundit, kuzhina ka ndryshuar shumë, për disa arsye si: zhvillimi i teknologjisë dhe përmirësimi i materialeve nga të cilat ajo është bërë. Gjithashtu, aspekti funksional i kuzhinës ka ndryshuar në bazë të stilit të jetesës së përdoruesve. 

Pasurimi me ngjyra të ndryshme, shumëllojshmëria e formave dhe aplikimi i materialeve të sofistikuara janë tiparet e një dizajni bashkëkohor të kuzhinës. Qelqi, i përpunuar në mënyra të ndryshme, është një nga materialet më të njohura. Kuzhina duket më transparente dhe më e madhe me ndihmën e këtij materiali tërheqës.

Hapësira e murit mes dollapëve të sipërm dhe të poshtëm të kuzhinës më parë ishte e ‘rezervuar’ vetëm për pllaka qeramike, ndërsa me tëndencat bashkëkohore ato zëvendësohen nga qelqi. Pamjen e kuzhinës së të ardhmes është ende një mister, megjithatë, xhami do të vazhdojë të jetë një element i rëndësishëm i kësaj hapësire funksionale dhe tërheqëse të shtëpisë tuaj.

 

Cel: +355 69 55 17 028

Adresa:  Perballe Qendres Don Bosko, Tirane, Albania


Më të lexuarat