Secondary Adv

Detaje per nje banjo relaksuese

Share on Google+

Tualeti është një hapësirë, e cila po përdoret  gjithmonë e më shumë për relaksim dhe për këtë arsye krijimi i atmosferës është shumë i rëndësishëm. Këtë mund ta arrini duke zgjedhur elementë (detaje) të cilësisë së lartë.

 

Me zgjedhjen e radiatorëve elegantë, ju mund të arrini të krijoni një atmosferë të ngjashme me atë të dhomës së ndenjes sesa të banjos. Llambat janë shumë elegante dhe të vendosura në mënyrë simetrike në lidhje me pasqyrën. Shpesh ajo është një  llambë e varur, ose mund të jetë një llambë muri. Mundohuni të përdorni një cep për magazinim dhe ndriçoheni atë  me një llambë të varur.

 

 

Bronzi dhe bakri janë përsëri në modë. Kombinoni pjesën metalike të instalimeve të ndriçimit me detaje të tilla si tabaka ose filxhanë. Gruponi objekte të vogla së bashku dhe do të shmangni rrëmujën. Lidhni të gjithë elementët e murit me ngjyrën, formën dhe materialet.

Kombinoni peshqirin me ngjyrën e pllakave. Ju mund të krijoni kontrast ose interkoneksion. Të modës janë edhe tapetet për tualet, kështu që mund ta kombinoni atë me ngjyrën e peshqirit. Nëse do të vendosni një karrige apo një kolltuk në banjo, e cila është gjithashtu e modës, zgjidhni  ngjyrën e bardhë, si një prej pajisjeve sanitare ose një nga ngjyrat ekzistuese në banjo. Për të përfunduar atmosferën e tualetit mund të përdorni edhe aromat e vajrave esencialë.


Më të lexuarat