Secondary Adv

7 trende te teknologjise ne 2017 qe po zhvillohen me rritme te shpejta

Teknologjia është duke u zhvilluar më shpejt se kurdoherë, por në 2017 do të pësojë ndryshimin më të madh dhe do të ketë efektin më të madh në jetën tonë.

 

Kompanitë e teknologjisë kanë revolucionarizuar sektorë të mëdhenj industrialë duke përfshirë teknologjinë e informacionit, zhvillimin e aplikacioneve, tregëtinë, kujdesin shëndetësor, argëtimin dhe mediat.

Në këtë artikull do ju listojmë 7 trende të teknologjisë për 2017.

 

1. Inteligjenca artificiale (AI)

 

2. Realietit virtual (VR)

 

3. Interneti i gjërave (IoT) 

 

4. Mësimi i makinerive (është një lloj i inteligjencës artificiale (AI) që siguron kompjutera me aftësinë për të mësuar pa u programuar në mënyrë të qartë.)

 

5. Telefonat celularë

 

6. Aplikacionet 

 

7. Teknologji që mund të vishet (përfshin: ora, syze, rroba etj) 

 


Me te lexuarat ne Inovacion