Secondary Adv

Pishinat me te bukura ne bote

Kjo është një listë me pishinat më të mëdha në botë, duke u bazuar tek sipërfaqja e tyre dhe jo thellësia.

 

 Ato janë:

 

1. ‘Citystars Sharm El Sheikh’ -Egjipt

Sipërfaqja: 9.6 hektar

 

2. San Alfonso del Mar, Kili 

Sipërfaqja: 8.09 hektar

 

3. MahaSamutr, Tajlandë

Sipërfaqja: 6.5 hektar

 

4. Las Brisas, Kili

Sipërfaqja: 2.02 hektar

 

5. Laguna Bahia, Kili

Sipërfaqja: 1.4 hektar

 

6. Dreamworld Fun Lagoon, Pakistan

Sipërfaqja: 0.8 hektar 

 

7. Seagaia Ocean Dome, Japoni

Sipërfaqja: 0.8 hektar

 

8. Piscine Alfred Nakache, Francë

Sipërfaqja: 0.74 hektar

 

9. Hayman Island Resort, Australi

Sipërfaqja: 0.72 hektar

 

10. Laguna Vista, Kili

Sipërfaqja: 0.67 hektar

 

11. Glenwood Springs Pool, SHBA 

Sipërfaqja: 0.27 hektar


Me te lexuarat ne Inovacion