Secondary Adv

Karriget e avioneve me te avancuara ne bote

Prodhuesi i dyshekëve, Simba Sleep ka prezantuar karrigen për avionë më të avancuar në botë.

 

E quajtur Air-Hybrid, ajo përdor sensorë, një material poliuretani dhe lëvizjet gyroskopike për të siguruar një gjumë sa më të mirë në 11.5 km lartësi. Sipas krijuesit, kjo karrige ka qënë e projektuar për të identifikuar dhe për t'iu përgjigjur lëvizjeve të llojllojshme të trupit. Air-Hybrid mund të monitorojnë zhurmën, temperaturën, dritën, lagështirën dhe grimcat e ajrit dhe pastaj të bëjë përshtatjet në bazë të rezultateve.

 


Me te lexuarat ne Inovacion