Secondary Adv

Websitet me popullore ne bote

Zhvillimi i internetit ka revolucionarizuar mënyrën e shpërndarjes së informacionit, aksesit ndaj tij dhe ka krijuar skenarin e ‘fshatit  global’. Rrjetet sociale si  Facebook dhe Twitter janë disa nga platformat më të njohura në internet, dhe motori i kërkimit Google.com është faqja më e popullarizuar në botë.

 

Kjo është një listë me websitet më të njohura në mbarë botën. Ato janë:

 

1. Google.com (SHBA)

 

2. Youtube.com (SHBA)

 

3. Facebook.com (SHBA)

 

 

4. Baidu.com (Kinë)

 

5. Yahoo.com (SHBA)

 

6. Wikipedia.org (SHBA)

 

 

7. Google.co.in (Indi)

 

8. Qq.com (Kinë)

 

9. Sohu.com (Kinë)

 

10. Taobao.com (Kinë)

 

11. Tmall.com (Kinë)

 

12. Live.com (SHBA)

 

13. Amazon.com (SHBA)

 

14. Vk.com (Rusi)

 

15. Twitter.com (SHBA)


Me te lexuarat ne Inovacion