Secondary Adv

Panairi Nderkombetar NDERTIME SHQIPERIA 26-28 Mars 2015

Share on Google+

Me përshtypje pozitive, bashkëpunime tregtar dhe optimizëm për marrëveshje të ardhshme, përfundoi Panairi Ndërkombëtar  NDËRTIME SHQIPËRI 2014.
Shumëllojshmëria e gjerë dhe cilësia e lartë e ekspozuesve nga 5 vende të ndryshme, Shqipëria, Greqia, Kosova, Turqia dhe Italia, kënaqën në mënyrë të veçantë vizitorët të cilët patën mundësinë për të filluar bashkëpunime të reja dhe marrëveshje tregtare me ekspozuesit.

 


Vizitorët  vinin, nga Shqipëria, Greqia, Kosova, Mali i Zi, FYROM dhe Italia (Totali 6.530 vizitorë, profesionistë dhe publik, nga të cilat 4.102 janë profesionistët)  duke arritur në këtë mënyrë, objektivin, që Panairi të jetë qendra e Ballkanit Perëndimor në sektorin e ndërtimit.

Në Panairin NDËRTIME SHQIPËRI 2014 me stenda shumë mbresëlënëse morën pjesë shumë kompani të mëdha, ndërsa kategoritë kryesore të ekspozimit ishin materiale ndërtimi dhe materiale termoiyoluese, bojra, korniza dzersh dhe dritaresh, sisteme ngrohje/klimatizimi, ashensorë, tapete dhe veshje murale, kuzhina – banjo, materiale elektrike dhe materiale industriale.

NEW GENESIS vazhdon rrugën e synuar, duke dhënë takimin e ardhshëm në Mars 2015.

 

Planimetria
http://panairindertime.al/wp-content/uploads/floorPlan.pdfDitët dhe Orari i Hapjes së Panairit:
E ENJTE 26/3 2015
nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 21:00
E PREMTE 27/3 2015
nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 21:00
E SHTUNË 28/3 2015
nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 21:00


Pjesemarres             Vizitore             Ekspozime


Më të lexuarat