Secondary Adv

10 hotelet me te shtrenjte dhe me luksoze ne te gjithe boten

Një këshillues udhëtimesh do ju sygjeronte vendet më të mira dhe më të lira për të kaluar kohën tuaj atje, por ne në këtë artikull kemi zgjedhur tu tregojmë për hotelet më të shtrenjta në të gjithë botë. Ata janë:

 

1. Hotel President Wilson, Gjenevë (65,000 dollarë për një natë) 

 

2. Palms Casino Resort, Las Vegas (40,000 dollarë për një natë) 

 

3. Hoteli Four Seasons, Nju Jork (35,000 dollarë për një natë) 

 

4. Hoteli Martinez Grand Hyatt, Kanë (35,000 dollarë për një natë)

 

5. Grand Resort Lagonissi, Athinë (32,000 dollarë për një natë) 

 

6. Westin Excelsior, Romë (31,000 dollarë për një natë) 

 

7. Ritz-Carlton, Tokio (25,000 dollarë për një natë) 

 

8. Atlantis, Bahamas (22,000 dollarë për një natë)

 

9. Park Hyatt Paris-Vendôme, Paris (20,000 dollarë për një natë) 

 

10. Burj Al Arab, Dubai (19,000 dollarë për një natë) 

Me te lexuarat ne Inovacion