Secondary Adv

7 destinacione turistike europiane jo shume te njohura, por qe ja vlen ti vizitoni

Nëse jeni një person, i cili pëlqen të vizitojë dhe eksplorojë vende të reja, por në të njëjtën kohë dëshiron të shmangë qytetet e mbushur me shumë njerëz, ne kemi një sugjerim të mirë për ju. 

 

Më poshtë po ju listojmë disa vende europiane, të cilët nuk janë shumë të njohur, por që ja vlen ti vizitoni. 

 

1. Burano, Itali

 

2. Kravice, Bosnje-Hercegovinë

 

3. Dinant, Belgjikë

 

4. Bohinj, Slloveni

 

5. Faial, Portugali

 

6. Ohër, Maqedoni 

 

7. Lofoten, Norvegji 


Me te lexuarat ne Inovacion