Secondary Adv

10 ndertesat ekologjike me te mrekullueshme

Share on Google+

Në këtë artikull do ju tregojme 10 ndertesat ekologjike më të bukura të botës. Ato janë:

 

1. Universiteti La Trobe, Instituti për Shkencat Molekulare, Australi 

 

2. Fusionopolis, Singapor

 

3. MMAA, Katar (Ministria e Çështjeve Komunale dhe Bujqësisë) 

 

4. Stacioni i trenit Atoca, Madrid

 

5. Vauban Freiburg, Gjermani

 

6. Atlas Hoi An Hotel, Vietnam

 

7. Hotel Forest Mountain, Guizhou, Kinë 

 

8. Bosco Verticale, Milano

 

9. Parku Olimpik Mbretëresha Elizabet, Londër 

 

10. Gardens by the Bay, Singapor 


Me te lexuarat ne Inovacion