Secondary Adv

Apple do të prezantojë iPhone 8 në teatrin Steve Jobs më 12 shtator

Apple do të prezantojë iPhone 8-ën në një ngjarje të veçantë më 12 shtator në Teatrin Steve Jobs.

 

Në event gjithashtu do të prezantohet iPhone 7s dhe 7s Plus, një version i ri i orës së Apple, një version të ri të shikimit të mollës dhe një TV i ri Apple 4K. Besohet se iPhone 8  do të dalë në shitje më 22 shtator.

Teatri ‘Steve Jobs’ është vendosur në majë të një kodre, në një nga pikat më të larta të Apple Park, me pamje nga livadhet dhe ndërtesa kryesore. Hyrja në auditorin me 1,000 vende është një cilindër qelqi 6 metra i lartë, me diametër 50 metra, i cili mbështet një çati metalike me fibër karboni.

 

Thashetheme rreth iPhone 8:

- Kamera 3D me lente të dyfishtë

- Mundësi të realitetit të shtuar (Augmented reality- një teknologji që mbivendos një imazh të krijuar nga kompjuteri në një pikëpamje të përdoruesit për botën reale, duke ofruar kështu një pamje të përbërë)

- Kornizë e lakuar e xhamit

- Karrikim ëireless

- Mbrapa alumini do të zëvendësohet me dy panele të qelqit të përforcuar dhe një kornizë metalike në mes

- Njohja e fytyrës

- 128GB do të kushtojë 999 dollarë

- 256GB do të kushtojë 1,099 dollarë


Me te lexuarat ne Inovacion