Secondary Adv

Teknologjite e se ardhmes qe do te na ndryshojne plotesisht jeten

Në vitet e fundit teknologjia është zhvilluar me ritme aq të shpejta, sa ka filluar të zëvendësojë edhe punëtorët humanë në një shkallë shumë herë më të gjerë se sa ne mund ta imagjinojmë. 

 

Kjo mund të jetë pak alarmuese, por teknologjia tashmë ka arritur të kopjojë zërat, të bëjë video të rreme, të ndërtojë shtëpi dhe çdo gjë tjetër. Këtu janë 6 teknologjitë, qe do të na ndryshojnë plotësisht jetën.

 

1. Fermat vertikale

 

2. Ectogenesis (zhvillimi i embrioneve në kushte artificiale jashtë mitrës) 

 

3. Telepatia virtuale

 

4. Ndërtesat Inteligjente

 

5. Telefonat celularë implantues (i aftë ose i projektuar për t'u futur në indet e gjalla) 

 

6. Transplantimi i organeve të printuara 3D 


Me te lexuarat ne Inovacion