Secondary Adv

Ngrohje elektrike ne dysheme me sistemin AHT nga Rcon-AL

Kompania Rcon-AL ju prezanton produktin me te Ri dhe te veçante, i cili perdoret per ngrohjen nga dyshemeja nepermjet Energjise elektrike, me teknologjinë me Efikase dhe Ekonomike ne Bote!

 

 

Kompania Advanced Heating Technology ALBANIA, eshte Lider Boteror ne Teknologjine e Ngrohjes dhe tashmë operon ne Shqiperi !

 

http://aht-heating.com.al/

 

 

 

Produktet AHT jane bazuar ne teknologjine UNIKE te patentuar te Rjetes me Shirita Amorfe AHT!

 

 

Perdorimi i sistemit AHT gjen aplikim kudo ne ambjente interieri si, familjare, industriale, tregetare por edhe per cdo vend Eksterieri! Ngrohja elektrike poshte dyshemes me rrjete metalike amorfe AHT ka avantazhe dominuese krahesuar me sisteme te tjera edhe per kete arsye perben zgjedhje primare nga Hotelet me te famshme ne bote, Resortet me te medha dhe monumentet kolturore me te rendesishme, te cilat kerkojne:

 

Instalim te shpejte nen cdo lloj dyshemeje, ngrohje me shpejt se cdo sistem tjeter, kosto te ulet & konsum ekonomik energjie! Por mbi te gjitha, te jete krejtesisht e sigurte, e besueshme dhe rezistente nga rreziqet e goditjeve elektrike dhe rrezatimi elektromagnetik.

 

 

 

Produktet AHT pervec ngrohjes se ambjenteve te brendshme perdoren edhe ne ambjente te jashtme per shkrirjen e bores ose kundra ngricave, per dysheme dhe cati pavarësisht siperfaqes!

 

 

Elementet AHT jane projektuar per te permbushur te gjitha standardet me te larta Boterore! Ne rast se jeni e interesuar per te mesuar me shume rreth sistemeve te ngrohjes AHT, Jemi te gatshem tju takojme ne cdo kohe.

 

Tel: +355 69 600 900 5 - 3 – 2 – 1
Email: info@aht-heating.com.al
www: www.aht-heating.com.al

 

 


Me te lexuarat ne Inovacion