Secondary Adv

Vendet me te bukura ku mund te kaloni Krishtlindjet

Kjo është periudha më magjike e vitit. Njerëzit përpiqen të gjejnë dhuratën dhe dekorimin e përsosur të Krishtlindjeve, qytetet shkëlqejnë nga dritat e shumta dhe ditët bëhen më të shkurtra dhe të ftohta. Më poshtë po ju japim disa nga sugjerimet tona:

 

1. Amsterdam, Hollandë

 

2. Këln, Gjermani

 

3. Irlandë

 

4. Nuremberg, Gjermani

 

5. Riga, Letoni

 

6. Rovaniemi, Lapland, Finlandë

 

7. Strasburg, Francë

 

8. Zvicër

 

9. Tallin, Estoni

 

10. Vjenë, Austri


Me te lexuarat ne Inovacion