Secondary Adv

Keto jane 10 tregjet me te bukura te Krishtlindjeve

Tregjet e Krishtlindjeve janë bërë pjesë e rëndësishme e sezonit festiv. Ato ofrojnë mundësi për mjeshtrit që të shesin mallrat e tyre dhe vizitorët të gjejnë dhurata unike.

 

Gjithashtu përveç blerjeve, shumë tregje ofrojnë muzikë dhe argëtim, duke treguar traditat lokale, të cilat janë bashkuar me historinë e Krishtlindjes. Më poshtë po ju listojmë disa nga tregjet më të bukur të Krishtlindjeve në botë:

 

1. Nju Jork, SHBA

 

2. Budapest, Hungari

 

3. Frankfurt, Gjermani

 

4. Gendarmenmarkt, Berlin

 

5. Tregu i Madh i Krishtlindjeve, Montreal, Kanada 

 

6. Pragë, Republika Çeke

 

7. Rothenburg ob der Tauber, Gjermani 

 

8. Strasburg, Francë

 

9. Kopshtet Tivoli, Kopenhagen, Danimarkë 

 

10. Tregu i Krishtlindjeve i Vjenës, Austri 


Me te lexuarat ne Inovacion