Secondary Adv

Keto jane vendet me koston me te lire te jetes

Herë pas here ekonomia botërore ka luhatje. Kjo e bën të vështirë të përcaktosh se cilat janë vendet më të shtrenjta dhe më të lira në botë për të jetuar.

 

Megjithatë, janë bërë anketa të ndryshme nga Këshilla Ekonomike të forumeve të ndryshme nga e gjithë bota për të përcaktuar koston e jetesës së vendeve të ndryshme anembanë globit. Është shumë e rëndësishme të njihni koston e jetesës së vendit ku jetoni ose mendoni të jetoni në të ardhmen. Me këtë  ju mund të përcaktoni nëse mund të përballoni jetesën atje me të ardhurat që merrni në një vit. Më poshtë po ju listojmë disa nga vendet më të lira të botës. Disa prej emrave pritet të jenë në listë, por disa mund t'ju befasojnë.

 

1. Kamboxhia

 

2. Johanesburg, Afrika e Jugut

 

3. Kalkuta, Indi

 

4. Kosova

 

5. Arabia Saudite

 

6. Kazakistan

 

7. Zambi, Afrikë

 

8. Oman

 

9. Republika Çeke

 

10. Maqedonia


Me te lexuarat ne Inovacion