Secondary Adv

10 aeroplanet me te medhenj ne bote per 2017-2018

Share on Google+

Aeroplanët kanë revolucionarizuar sistemin e transportit duke rritur kapacitetin e numrit të pasagjerëve dhe duke qenë mënyra më e shpejtë e transportit.

 

Aeroplanët luajnë një rol të madh në operacionet ushtarake dhe në transportimin ajror të ngarkesave apo njerëzve në vende të largëta anembanë botës, në shumë pak kohë.  Këtu paraqesim listën e 10 aeroplanëve më të mëdhenj në botë për 2017-2018.10. Airbus A340-500

 

 

9. Airbus A350-900

 

8: Boeing 777-300

7. Antonov An-22

 

6. Antonov An-124

 

 

5. Airbus A340-600

 

 

4. Boeing 747-400

 

 

3. Boeing 747-8i

 

 

2. Airbus A380-800

 

 

1.    Antonov An-225 Mriya


Me te lexuarat ne Inovacion