Secondary Adv

Ndertesat me te bukura qe pritet te mbarojne ne 2018

Share on Google+

Disa prej emrave më të mëdhenj në industrinë e arkitekturës, përfshirë Thomas Heatherëick dhe Kengo Kuma, kanë projektuar ndërtesat më të bukura që pritet të përfundojnë në 12 muajt e ardhshëm.

 

Ato janë:

 

1. 111 West 57th Street, Nju Jork nga SHoP Architects 

 

2. Selia e Burimeve të Kinës, Shenzhen nga KPF Associates 

 

3. Darling Square Civic Building, Sidnei nga Kengo Kuma dhe Associates 

 

4. Ndërtesa e banimit Domino Sugar, Nju Jork nga SHoP Architects 

 

5. Framework, Portland, Shtetet e Bashkuara 

 

6. Muzeu i Madh Egjiptian, Giza nga Heneghan Peng Architects 

 

7. Biblioteka Qendrore e Helsinkit, Helsinki nga ALA Architects 

 

8. Terminali i aeroportit të ri të Stambollit, Stamboll nga Grimshaw Architects 

 

9. Qendra Lakhta, Shën Petersburg nga Kettle Collective, RMJM dhe GORPROJECT

 

10. Tribunal de Paris, Paris nga Renzo Piano  

 

11. Muzeu i Dizajnit V & A, Dundee nga Kengo Kuma dhe Associates 

 

12. Vessel, Nju Jork nga Studio Heatherwick 


Me te lexuarat ne Inovacion