Secondary Adv

Cadra robotike qe leviz me diellin, luan muzike dhe punon si kamera sigurie

Share on Google+

“Sunflower” është një cadër robotike me nje cmim prej 8.000$ që lëviz me diellin për t'ju mbajtur vazhdimisht në hije. Ajo gjithashtu ka një sistem të integruar, kamera sigurie dhe shërben si pikë Wi-Fi.Çadrat e plazheve tani kanë evouluar zyrtarisht në teknologji të lartë. Në ekspozitën tregtare të CES të martën, një nisje e quajtur Shadecraft zbuloi “Sunflower”, një cadër robotike. Ajo punon  me energji diellore duke rregulluar pozicionin e saj për t'ju mbajtur në hije në çdo kohë. Kjo cadër mund të lidhet me rrjetin tuaj të shtëpisë nëpërmjet Wi-Fi dhe t'ju lejojë të bashkëveproni me pajisjet tuaja të tjera të zgjuara në shtëpi duke përdorur Amazon Alexa dhe Google Assistant. Ju mund të dëgjoni muzikë me anë të altoparlantëve Harmon Kardon të instaluar dhe mund t'ju ndihmojë të monitoroni shtëpinë tuaj me kamerën që është vendosur  në shtyllën e saj.

Gjithashtu mund të karikoni telefonin tuaj dhe mund të veproni si një hotspot Wi-Fi kur jeni në plazh, nëse aktivizoni shërbimin e saj me celular. “Sunflower” është në dispozicion për shitje të menjëhershme të martën dhe do të kushtojë 5,220 dollarë deri në 15 janar. Pas kësaj, pajisja do të kushtojë rreth 8,000 dollarë.


Me te lexuarat ne Inovacion