Secondary Adv

10 pasaportat me te fuqishme per 2018

Share on Google+

Qytetarët gjermanë udhëtojnë me pasaportën më të fuqishme në planet, sipas Henley Passport Index. Index 2018 tregon se Gjermania mban vendin e parë për vitin e pestë radhazi, ndërsa Irlanda lëviz një vend nga i gjashti në të pestin.

Renditja e Henley & Partners, merr parasysh sa vende mund të vizitojnë këto shtete pa aplikuar për vizë.

1.    Gjermania ( mund te vizitoje 177 vende pa vizë)
2.    Singapore (176)
3.    Danimarka, Finlanda, Franca, Italia, Japonia, Norvegjia, Suedia dhe UK (175)
4.    Austria, Blegjika, Luksenburgu, Hollanda, Spanja, Zvicra (174)
5.    Irlanda, Korea e Jugut, Portugalia, US (173)
6.    Kanadaja (172)
7.    Australia, Greqia, Zelanda e Re (171)
8.    Republika Ceke, Islanda (170)
9.    Malta (169)
10.  Hungaria (168)


Me te lexuarat ne Inovacion