Secondary Adv

Njihuni me 10 restorantet e rinj me te mire per 2018

Share on Google+

Kuzhina franceze në Macau, mezetë e Mesdheut në Nju Jork, kuzhina klasike evropiane në Nairobi dhe ushqim deti i rafinuar në Bali janë vetëm disa nga opsionet që joshin klientët globalë në disa nga restorantet e reja të 2018-ës.

 

Në këtë artikull kemi listuar 10 restorantet e rinj me te mire ne bote per 2018. Ata janë:

 

1. La Rambla, Hong Kong

 

2. The Lord Erroll, Nairobi

 

3. Benjarong, Manila

 

4. Voyages nga Alain Ducasse, Makau 

 

5. Cleo, Nju Jork

 

6. Publico, Singapor

 

7. China Tang, Las Vegas

 

8. Taihei, Phuket, Tajlandë

 

9. Sensus, Dubrovnik, Kroaci

 

10. Jean-Georges në Connaught, Londër 


Më të lexuarat