Secondary Adv

15 dizajnet me kreative te ashensoreve 

Share on Google+

Ashensorët janë një shpikje vërtet shumë e rëndësishme, pasi ata na çojnë lart dhe poshtë një ndërtese shumëkatëshe me vetëm një shtypje të një butoni.

 

Në këtë artikull do ju listojmë 15 dizajnet me kreative te ashensoreve ne bote. Ata janë:

 

1. Ashensori Santa Justa (Portugali)

 

2. Gateway Arch (Misuri)

 

3. Ashensori Hammetschwand (Zvicër) 

 

4. Ashensori Lacerda (Brazil)

 

5. Taipei 101 (Tajvan)

 

6. Ashensori Bailong (Kinë)

 

7. Ashensori i Louvre (Francë)

 

8. Ashensori i Hotel Luxor (SHBA)

 

9. AquaDom (Gjermani)

 

10. Ashensori Rising Tide (MS Oasis of the Seas)

 

11. Globen SkyView (Suedi)

 

 

12. Muzeu i Mercedez-Benz (Gjermani) 

 

13. Ashensori Trampe Bicycle (Norvegji) 

 

14. Falkirk Wheel (Skoci)

 

15. Sistemi i ashensorit "MULTI" (ThyssenKrupp)


Më të lexuarat