Secondary Adv

5 ide si te arredoni shtepine tuaj ne 2018

Share on Google+

Kjo është koha e përkryer për të ndryshuar shtëpinë tuaj dhe ndoshta gjëja më transformuese që mund të bëni është të ndryshoni dyshemenë.

 

Mos harroni aspekti më i rëndësishëm i çdo shtëpie të dizajnit të brendshëm është dyshemeja. Dyshemetë e reja, qilimat dhe sixhadet mund të ndryshojnë plotësisht atmosferën në një shtëpi. 

 

Dyshemeja Vinyl

Dyshemeja Vinyl ka të gjitha paraqitjet estetike të bordeve të drurit e cila është bërë nga materiale të ndryshme duke ju lejuar te zgjeronit opsionet tuaja të dizajnit të brendshëm. 

 

Nuancat gri

Nëse jeni duke zgjedhur grinë sigurohuni që ka një arsye të caktuar në mënyrën se si do të luajë në pamjen e përgjithshme të një dhome. Zgjidheni atë me besim dhe luani duke shtuar ngjyra të tjera të forta.

 

Luani me modelet

Qilimat e modeluar shtojnë një sofistikim në shtëpinë tuaj që është edhe retro dhe bashkëkohore në të njëjtën kohë. Një dhomë me një qilim të modeluar nuk duket kurrë bosh. 

 

E kuqja e thelle dhe Bordeaux

Ka patjetër diçka luksoze në një qilim të thellë Bordeaux në një dhomë gjumi. E kuqja transmeton një ndjenjë të intimitetit.

 

Luaj me ngjyrat

Një qilim i menduar mirë dhe i zgjedhur do të ndryshojë tërësisht çdo hapësirë të gjallë dhe do të ringjallë pjesët e vjetra të mobiljeve. Shikoni modelet gjeometrike  ose përplasjen e ngjyrave dhe shihni se si mund ta bëni qilimin qendrën e vëmendjes në çdo dhomë.


Më të lexuarat