Secondary Adv

10 truket e fshehura qe mund te beje iPhone X

Share on Google+

IPhone X i Apple paraqet një ndryshim nga modelet më të hershme të smartfonëve të kompanisë. Ky celular është një rikonceptim i smartfonëve të tjerë që Apple ka dizejnuar duke nisur që nga pamja dhe ndjeshmëria e prekjes e deri tek përdorimi pa buton në mes sic e disponojnë modelet e mëparshëm. Iphone X merr pak kohë për t'u mësuar, por Apple duket se gëzon përvojën e re të shumë përdoruesve.

 

Natyrisht, ka më shumë për të thënë për iPhone X dhe shumica e përdoruesve duket se nuk janë në dijeni për të gjitha truket e mrekullueshme të fshehura që e bëjnë përdorimin e iPhone X më të lehtë.

Në këtë post, ne kemi grumbulluar 10 truket më pak të njohura që do të jenë të nevojshëm për shumë përdorues të iPhone X . 

 

1. Përcaktimi i ID-së së fytyrës

 

2. Grumbullimi i aplikacioneve në dosje

 

3. Zhvendosja e aplikacioneve në një faqe të re

 

4. Të ndryshosh pozicionin e aplikacioneve

 

5. Reachability për përdorim me një dorë

 

6. Hapni aplikacionin më shpejt

 

7. Kaloni midis aplikacioneve të fundit më shpejt

 

8. Përdorimi i tastierës me një dorë

 

9. Kamera në ekran edhe kur celulari është i kycur

 

10. Hapni Qendrën e Kontrollit ose Panelin e Njoftimit me një dorë


Me te lexuarat ne Inovacion