Secondary Adv

Dhjete aeroportet me te mire dhe me te medhenj ne bote ne 2018

Share on Google+

Të gjithë aeroportet e përmendur në këtë artikull janë mrekulli e inxhinierisë. Pa këto aeroporte, bota nuk do të ishte e njëjtë sot, pasi ata janë përgjegjës për një pjesë të konsiderueshme të transportit të ngarkesave dhe njerëzve.

 

Këta aeroporte ndihmojnë në nxitjen e ekonomive lokale dhe në mbështetjen e punësimit për mijëra njerëz në mbarë botën. Në këtë artikull ne kemi listuar disa nga aeroportet më të mëdhenj dhe më të mirë në botë për vitin 2018. Ata janë:

 

1. Aeroporti Ndërkombëtar i Singaporit Changi, Singapor (SIN) 

 

2. Aeroporti Ndërkombëtar Incheon (ICN) 

 

3. Aeroporti i Mynihut (MUC)

 

4. Aeroporti Ndërkombëtar i Tokio-s Haneda (HND) 

 

5. Aeroporti Ndërkombëtar i Hong Kongut (HKG)

 

 

6. Aeroporti Ndërkombëtar i Japonisë Qendrore (OJQ) 

 

7. Aeroporti i Cyrihut (ZRH)

 

8. Aeroporti i Londrës Heathrow (LHR) 

 

9. Aeroporti Ndërkombëtar Kansai (KIX) 

 

10. Aeroporti Ndërkombëtar Doha Hamad (DOH)


Më të lexuarat në Inovacion