Secondary Adv

10 llojet e transportit te se ardhmes

Share on Google+

Transporti i ka dhënë mundësi njerëzimit që të bëhen specie mbizotëruese në planet, duke lëvizur nga një vend në tjetrin me lehtësi relative, duke kolonizuar vende të reja dhe duke prekur kultura të reja.

 

Transporti ka evoluar gjatë shekujve, sidomos gjatë disa dekadave të kaluara. Këto shembuj mund të na ofrojnë një paraqitje të shkurtër të asaj që do të vijë në të ardhmen.

 

10. Taksitë e lundrueshme

 

9. Hoverbikes

 

 

8. Makina fluturuese

 

 

7. Nëndetëse personale

 

 

6. Raketa nga qyteti në qytet

 

 

5. Vagon vetëdrejtues me shinë

 

4. Karriget me rrota vetëbalancuese

3. Lundruesit e ajrit

 

 

2. Aeroplanet pa dritare

 

 

1. Trenat e hapësirës


Më të lexuarat në Inovacion