Secondary Adv

Filtrat e ujit ECOSOFT, tashme edhe ne Shqiperi nga TEOREN

Share on Google+

ECOSOFT, lider ne prodhimin e sistemeve te trajtimit te ujit në 5 Kontinente dhe më shume se 50 shtete, tashmë edhe në Shqipëri nga TEOREN.

Filtra Uji Ecosoft P'URE, filtra ekologjik RO P'URE është linja premium e filtrave të Reverse Osmoze të prodhuar nga Ecosoft. Nga njëra anë, ajo paraqet zhvillimet e fundit në teknologjinë e Reverse Osmoze. Nga ana tjetër, ajo plotësohet me filtra uji shtesë për ujë të shëndetshëm dhe të shijshëm:


-    Filtri i mineralizimit ngop ujin me të gjitha mineralet e nevojshme dhe ushqyese për organizmin e njeriut.
-    Filtri AquaCalcium prodhon ujë jashtëzakonisht të shëndetshëm të pasuruar me kalcium.
-    Filtri riprodhon procesin natyror të ujit që rrjedh nëpër kodrat malore.
-    Filtrat Ecosist P'ure ofrojnë deri në 280 L ujë të pijshëm në ditë.

Ata janë të kompletuar me një depozitë që zgjidh problemin nga mungesat e papritura në furnizimin me ujë. Filtri është instaluar kompakt nën lavamanin tuaj që nuk kërkon modifikim të dizajnit tuaj të brendshëm. Instalimi i tij zgjat më pak se një orë dhe filtrat mund të zëvendësohen më vonë nga ndonjë anëtar i familjes suaj.

-Fazat e pastrimit që uji kalon në filtra: 6

-Kapaciteti i membranës: 75

-Pajisjet: Me filtër mineralizimi.


Adresat:
Teoren & EGLO Tirane: Rruga e Kavajes, Kompleksi "Park Construction" ish-parku i autobuseve. Cel: +355 67 60 40 715

Teoren Qendror, Autostrada Dr-Tr, Kilometri 15, mes Sukthit dhe Maminasit. Cel: +355 67 20 09 972

Teoren Durres, Rr. Enver Zazani, Lagja 4, perball bustit Azem Hajdari ose tek ish valuta.


Më të lexuarat në Inovacion