Secondary Adv

Syzet e reja Spectacles nga Snapchat

Share on Google+

Të dhënat e publikuara tashmë, përshkruajnë një "videokamerë e cila mund të vishet", pra një palë syze të krijuara nga Snap Inc. me etiketën "Spectacles" dhe "Modeli 002" të shtypur në etiketën e paketimit.

 

Është arritur të zbulohet se këto syze Snapchat do të vijnë me 802.11 ac WiFi dhe gjithashtu Bluetooth 4.1, por këto mbeten ende specifikimet e vetme që janë konfirmuar deri më tani. Muajin e kaluar, Cheddar raportoi dy versione të ardhshme të Spectacles: një model i gjeneratës së dytë për 2018 me përmirësime të performancës dhe rregullime për viruset dhe një krijim të tretë për 2019 të veshur me dy kamera, GPS dhe gjithashtu me një çmim deri në 300 dollarë. Arkivimi i FCC do të sugjeronte që ne po shohim modelin e dytë të gen-it që është në gjendje të transferojë me shpejtë të dhënat e regjistruara. 

Syzet Spectacles të cilat shënojnë modelin fillestar, janë shfaqur në vitin 2016 me një fushatë shumë të suksesshme të marketingut që rezultoi në rradhë të gjata dhe një treg gri ku shitësit mund të kërkonin një çmim të lartë në krye të çmimit të shitjes me pakicë prej 130 dollarësh. Gjë e cila në përfundim i kushtoi firmës një inventar të stokut të mallit prej 40 milionë dollarë.

 

Mos harroni, gjetja e një produkti në bazën e të dhënave të FCC-së nuk është një garanci se do të dalë në shitje, megjithëse është një tregues mjaft i mirë i qëllimit. Marrja e shenjave kaluese për të sugjeruar teknologjitë celulare të produktit tuaj nuk do të piqin trurin është një gjë, duke patur guxim për të shitur Spektaklet e reja pasi fiasko origjinale është diçka tjetër krejtësisht. Fakti që kompania ka plane për ti hedhur në treg këto syze është ndyshe nga fakti se sa të suksesshme do të rezultojnë ato, marë parasysh edhe dështimin e fundit.


Më të lexuarat në Inovacion