Secondary Adv

Disa keshilla per te arreduar zyren tuaj plot stil

Share on Google+

Nëse doni të arredoni me stil zyrën tuaj atëherë më poshtë ju listojmë disa sugjerime mbi çfarë duhet të përmbajë zyra juaj.

 

 Ne sugjerojmë një llambë tavoline për të siguruar një ndriçim më të ngrohtë, më të lehtë gjatë punës.

 

Gjithkush ka nevojë për një vend të mirë për të menduar, apo jo? Në mendjet tona nuk ka vend më të mirë për të marrë idetë tuaja më të mira sesa një karrige klasike dhe qetësuese si kjo.

 

Një mënyrë për tu ndjerë më pak keq për të gjitha letrat dhe rrëmujën që mund të keni mbi tavolinën tuaj, shënime, kontrata dhe çfarëdo tjetër, për ti ruajtur dhe organizuar ato sugjerojmë këto mbajtëse plot stil.

 

Në një zyrë që mund të dominohet nga mobilje  praktike, kjo mund të shtojë sasinë e duhur të  jetës dhe dritës në hapësirën tuaj .

Ndërsa nuk ka mbajtëse apo sirtare të çfarëdo lloji, kjo është në të vërtetë bukuria e kësaj tavoline të thjeshtë prej xhami.   


Më të lexuarat