Secondary Adv

Zilja e deres qe eshte njekohesisht kamera sigurie

Share on Google+

Arbor Video Doorbell është një zile për derën e cila në të njëjtën kohë është edhe një kamera sigurie. Arbor e cila del në shitje këtë verë, bën gjithçka që ju prisni nga një kamera sigurie dhe ndoshta pak më shumë. 

  

Së pari, le të kalojmë funksionalitetin e nivelit bazë. Arbor është e aftë të transmetojë live video 1080p HD dhe 12 ditë ose natë audio, mbi një lidhje 2.4GHz me Wi-Fi-në e shtëpisë tuaj. Ajo përmban një bateri të lëvizshme Li-ion që zgjat rreth një vit sipas kompanisë, dhe zilja e derës mund të montohet pa pasur nevojë të lidhni ndonjë lidhje të veçantë me energjinë elektrike.     

Aplikacionet iOS dhe Android ju njoftojnë për njerëzit në derë, ose pasi të shtypin butonin e madh të derës ose kur lëvizja zbulohet në të gjitha zonat e definuara nga përdoruesi, të shpërndara në të gjithë fushën e shikimit të kamerës prej 160 gradë. Aplikacioni gjithashtu ju lejon të kontrolloni një transmetim të drejtpërdrejtë të pamjeve të videos në çdo kohë kur jeni në shtëpi ose larg. Këto ishin të gjitha gjërat që do të prisni nga një zile dere me video në 2018. Një gjë që e veçon zilen e derës Arbor është përfshirja e një zile të integruar brenda lidhjes Wi-Fi. Kjo e bën Arbor të përshtatshme për një familje pasi të gjithë mund të dëgjojnë zilen e dyerës, jo vetëm ata që kanë instaluar aplikacionin në telefonin e tyre. Arbor ju lejon gjithashtu të shtoni përdorues të tjerë për alarme përmes smartphonit. 

  

Përparësia tjetër e Arbor është që ofron 48 orë të ruajtjes së koduar për videot dhe regjistrimet audio. Përveç përfitimeve të sigurisë, regjistrimet ju lejojnë të shihni se çfarë keni humbur kur keni qenë në dush ose shumë i zënë për t'u përgjigjur menjëherë në njoftimet e aplikacioneve. Arbor premton pamjen më të mirë dhe më të shpejtë" dhe lidhjen më të besueshme Wi-Fi në treg. Aplikacioni Arbor përmban gjithashtu një buton Panik në ekran pasi sheh pamjet jashtë derës. Me sa duket, ju do ta përdorni atë ndërkohë që jeni duke parë një kërcënim jashtë shtëpisë tuaj, megjithëse alarmi i vetëm që shkakton është zëri 115-decibel brenda shtëpisë tuaj. Arbor thotë se ka në plan të rrisë karakteristikat në të ardhmen për të njoftuar policinë.


Më të lexuarat