Secondary Adv

10 markat me te mira te mobiljeve ne bote per 2018

Share on Google+

Moblilimi i shtepisë ka një rëndësi mjaft të madhe duke qënë se mënyra se si e arredojmë shtëpinë tregon mjaft mbi personalitetin tonë. Në këtë mënyrë për tu ndjerë sa më mirë por edhe për të shfaqur shijet tona tek mobilimi shumë prej nesh i kushtojnë këtij aspekti mjaft kohë dhe rëndësi mbi çdo detaj që kërkon një gjë e tillë. Prandaj për të ju ndihmuar sado pak, më poshtë jemi përpjekur të listojmë disa prej markave por edhe trendeve më të famshme për vitin 2018, të cilat kanë mbizotëruar në këtë fillim viti dhe që mendohet se do të qëndrojnë gjatë si më të preferuarat  dhe madje si përfaqësuesit më të mirë të trendeve të kohës. 

 

 10. French Heritage

  

9. Henkel Harris

  

8. Fendi Casa

  

7. Christopher Guy

 

6. Poliform 

 

5. Boca Do Lobo 

  

4. Kartell

  

3. Edra  

 

2. Henredon   

  

1. Restoration Hardware  

 


Më të lexuarat