Secondary Adv

Realizoni printime 3D permes ketij stilolapsi

Share on Google+

Kompania 3Doodler së shpejti do të hedhë në treg 3Doodler Create+, modelin më të fundit të stilolapsit që printon në 3D. 

 

Create + është i ndërtuar mjaft mirë, me një dizajn kryesisht plastik. Ju e mbani atë ashtu si një stilolaps tradicional, megjithëse është pak më i trashë dhe peshon më shumë. Megjithatë, ajo duhet të përshtatet në duart e shumicës së njerëzve relativisht të qetë, dhe ju gjithmonë mund ta përshtatni atë që do të hartoni. Kontrolli stilolapsit është mjaft i lehtë për tu bërë, ai ka një opsion të veçantë për ngadalësimin dhe shpejtimin. Gjithashtu nga fillimi i stilolapsit,  ju keni një buton slider që ju jep mundësinë të përzgjidhni llojin e plastikës që do të përdorni. Në majën e lapsit, ka një dritë LED dhe një portpër karikimin e stilolapsit. 

 

3Doodler nuk është e pajisur me një bateri të rikarikueshme brenda Create + dhe ka gjasa për një arsye të mirë, pasi ajo do të rriste madhësinë dhe përdorimi i stilolapsit nuk do të zgjaste aq gjatë. Të pasurit një kordon për tu karikuar mund të jet diçka e bezdisshme për sepse mund të ju pengojë gjatë punës duke qënë se ndonjëherë mund të lindë nevoja për ta karikuar atë në rastet kur jeni duke punuar. Gjëja më pozitive rreth 3Ddoodler Create + është përfshirja e plastikës në kuti. Përveç bazës 3DDoodler Cretate +, ju merrni tre pako plastikë, duke përfshirë disa ngjyra neoni, mat dhe me shkëlqim. Këto pako përfaqësojnë pikat tuaja fillestare të krijimit. Fijet e materialit vendosen në krye të krijuesit 3Doodler+ në momentin kur jeni gati për të printuar. Hapi i parë është futja e lapsit dhe gjetja e një hapësire pune të mirë. Ju dëshironi të siguroheni që jeni afër një prize dhe keni një sasi të mirë hapësire. Nga atje ju zgjidhni ngjyrën që ju duhet për të punuar. 

Ju vendosni çdo pjesë të bojës në krye të Create + dhe pastaj e aktivizoni duke zgjedhur llojin e plastikës që do përdorni. Drita do të fillojë me të kuqe, dhe kur të kthehet në blu, ju jeni gati për të printuar. Ju pastaj zgjidhni shpejtësinë e shtypjes, të shpejtë ose të ngadaltë. Kur të ndërtoni në 3D, doni të keni një bazament të mirë, dhestilolapsi e bën atë mjaft të lehtë. Ju thjesht shtoni shtresë pas shtrese derisa të arrini lartësinë që kërkoni, ose kur e keni mbushur shabllonin. Pjesa më e vështirë marim një shembull, e bërjes së biçikletës nuk është struktura ose timoni, por gomat. Kur të përfundoni projektin tuaj, duhet të hiqni stilolapsin dhe ta lini të ftohet. Ju gjithashtu mund të vëreni se stilolapsi vazhdon të nxjerrë bojë për disa sekonda pasi të jetë fikur. Dhe nëse ndonjëherë e lëshoni Create + aksidentalisht, sigurohuni që ai të ketë një funksion të fikjes automatike për siguri. 


Më të lexuarat