Secondary Adv

10 destinacionet bregdetare me te lira ne Europe

Share on Google+

Duke qënë se vera tashmë ka ardhur dhe pushimet e kësaj stine janë më të preferuarat, jemi munduar të bëjmë një listë me disa prej vendeve bregdetare në Europë të cilat kërkojnë një kosto mesatare qëndrimi. 

 

Bëhet fjalë për një renditje të 10 vendeve bregdetare të cilat përveç plazheve dhe atraksioneve të tjera, mund të frekuentohen edhe me një buxhet të përballueshëm nga secili prej nesh. Lista e mëposhtme nuk përfshin koston e qëndrimit në hotel apo udhëtimin por shpenzimet ditore që përfshijnë argëtimin por edhe vaktet e të ngrënave.   

  

Nice, Francë  162.44 dollarë/ditë

 

 Majorca, Spanjë  154.62dollarë/ditë  

 

Porec, Kroaci 151.57 dollarë/ditë 

 

Gjiri i Lisbonës, Portugali 144.35 dollarë/ditë   

 

Halkidiki, Greqi 143.09 dollarë/ditë 

  ]

Sliema, Maltë 140.60 dollarë/ditë 

  

  Zadar, Kroaci 139.93 dollarë/ditë 

 

Korfuz, Greqi  130.09 dollarë/ditë 

  

Marmaris, Turqi 81.11 dollarë/ditë 

 

Sunny Beach, Bullgari  61.95 dollarë/ditë  


Më të lexuarat