Secondary Adv

Krocerat me te medha ne bote

Share on Google+

Një opsion mjaft i pëlqyer për të pushuar gjatë verës janë edhe udhëtimet me anije lundruese të cilat ofrojnë një eksperiencë e pakrahasueshme. 

 

Cila është anija më e madhe e lundrimit në botë? Nëse keni këtë pyetje, atëherë këtu do të gjeni rreth dhjetë anijet më të mëdha të botës, të cilat janë absolutisht udhëheqëse në vitin 2018 nisur nga pesha dhe natyrisht nga gjatësia mahnitëse e tyre.

 

Këto mega anije të pakrahasueshme janë qytete të vërteta lundruese, ato më të mëdhatë janë në gjendje të akomodojnë gati mbi 5 mijë udhëtarë brenda më shumë se 2000 dhoma. Në kuvertë ka gjithçka që ju nevojitet dhe madje edhe më shumë: bare, restorante, dyqane veshjesh, pishina të mëdha, atraksione ujore, kinema dhe madje edhe kurse golfi. 

 

Norwegian Escape 

 

Norwegian Joy 

 

Ovation of the Seas 

 

Anthem of the Seas

 

Quantum of the Seas

 

MSC Meraviglia

Oasis of the Seas 

 

Allure of the Seas


Më të lexuarat